diumenge, 9 d’octubre de 2011

The Library

Avui he decidit fer un altre post sobre un hotel. Aquest cop és un de Tailandia (a Chaweng Beach), del que en vaig veure un reportatge per la tele i em vaig enamorar: "The Libary".
"Ningú té el control de la seva felicitat...  La questió a la vida no és quant de temps tens, sinó què fas amb ell! La vida és curta, no ho dubtis... Aquesta és la teva vida, fes el que més t'agradi i fes-ho sovint. La vida es forma al voltant de les persones que conèixes i les coses que crees amb ells així que surt i comença a crear... La vida és com una història, no la visquis en els altres... Comença la teva historia aquí, a The Library. Absorbeix, sent, nota un calfred i inspira't en "L'Espai Deliciós"... La verdadera felicitat no és complicada en absolut. Si sabem com utilitzarla. Les coses bàsiques, simples de la vida i els recursos naturals existents son valuosos per ells mateixos. Només necessitem temps i espai per senir-los, tocar-los i valorar-los."
Aquest és el concepte de dissseny en el qual s'han basat.
Vistes exteriors on s'aprecia la voluntat d'integrar una arquitectura neta i de formes simples a la natura del lloc. Fotos de la impressionant piscina vermella.

L'interior


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada